Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Lama Tak Update


Asalamualaikum 
Hey Fellas ?
Anybody in da belogg ?

Maaf'maaf sbb lama saya tak update belogg.
hehe
Update belogg aje dah ada BOYFIE BARU !

Haha.
It's not a big joke.
But, it's a big happiness.
Wayyy !

Haha.
About my studi ?
Ahh, my mum dah bising.
Boleh aje paper Math saya FAILED ?
Mana mama tak bising ?
Tapi, boleh aje saya rilek2x luu tengok paper tu.

Ratu membohong saya lah !
Mana tak kecut perut tengok paper tu.
Sehari sebelum exam, baru saya studi betul2x ilmu2x hisabb tuhh !
Hayy, xtdur dbuatnyaa.

Hasilnya, itu aje lah yg saya dpt. 
Alhamdulillah subjek laen saya oke aje.
:)

Lama tak nampak muka saya kn ?
Nah, hambek ! 
Takde lah mcm TASHA SHILA

Oke2x drpd saya mengarut, saya out lah !
LOL xd
BuBye !

0 Blabing(s):

Post a Comment