Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Broken Heart


Assalamualaikum.
 Hey fellas.

Apa khabar ? Sihat ? 
Saya doakan semuanya sihat walafiat.
Amin.

Hmm.
Saya ni masa bulan Ramadhan la pulak nak diperlihatkan kebenaran dan kecurangan dia pada saya.
Hmm. Saya tak tau nak cakap apa.
Saya cuma berserah pada takdir saja la.

Kalau ada jodoh, ada la.
Kalau tak ada, nak buat macam mana kan ?

Sabar aje la.
Saya ada jugak rasa macam saya ni kena aniaya.
Tapi, saya percaya, Allah ada dengan saya.

Walaupun dia tak ditakdirkan dengan saya, tapi, saya kuatkan hati dan semangat saya.
Saya masih ada Allah.
Saya masih ada family yg sayang kat saya dan friends yang setia nak kawan dengan saya.

Ok, dat's all.
 Wasalam.

0 Blabing(s):

Post a Comment