Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Salam Ramadhan Buat Semua


Asalamualaikum.

Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak.
Seperti mana, bulan Ramadhan ni, adalah bulan suci lagi diberkati.
Alhamdulillah, hari ini, saya masih bernafas di bumi Allah dan dapat merasai nikmatnya berpuasa di dalam bulan Ramadhan.

Haa.. Mesti best kan, dah nak dekat raya.
Dalam bulan puasa ni, kita kenalah banyakkan amal ibadah dan berbuat kebaikan.
Banyak tau pahalanya.

Hmm.. jangan suka ponteng puasa tau.
Orang Brunei cakap, 'mangkir puasa'.
Hehe.

Saya mengharapkan bulan Ramadhan kali ni, 
memberikan seribu makna.


hmm.. cakap pasal gambar saya kat atas ni, semalam, kitorang sekelas pegi KFC.
best tau. 
Ada Fieyra, Haziq, Syaibi, Jannah, Farzana, and E'en.
Enjoy lah tengok gambar dorang.

Muka saya jelek, LOL XD.
Wasalam.

4 Blabing(s):

Yui Bieyna said...

ohoo ! trgugat keimanan yui tgok kfc tu.. hehehe. gurau ja. XD

Adera said...

kami maw invite kamu sekali.. but, we don't have ur number.. sorry.. next tyme k.. =)

Yui Bieyna said...

nda pa baa... aq pun nda gna my hp. kna smpan...huhu

Adera said...

sama la.. huhu.. belajar cara hidup purba la kita, yui.. nd apa la..

Post a Comment