Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Happy or Sad ??

Hey Fellas !

How are you ??
Hope you all ok.

So, let's begin.

Kemarin, anniversary saya dgn Tarmizie.
Saya happy sgt. Bt, seem there's a problem with him.
Dia slalu sgt marah2 dgn saya kebelakangan ni.
Saya mampu sabar je la. Saya kn sygkn dia. ( ye ke ? )


Saya tak nangis.
Saya juz sedih.
Kalau saya sms dia, dia mcm nak tak nak je sms ngan saya.
Saya tak jugak la paksa dia nak sms ngan saya.

Bt, saya rasa mcm saya tak penting utk dia dah.
Ya, saya faham.
Dia PMR thun ni, so kna study hard.

Dia byk sgt marah ngan saya.
Marah tak tentu psl plak tu.
Saya risau je, ye la.
Kitorg cinta jarak jauh.
Ntah-ntah, dia ada gefren lain tak kt sna.

Saya nak kitorg happy-happy cm dlu.
Tak nak marah-marah lagi dah.

Ok, saya nak b'siap dlu la ek.


 .......
Sebab saya nak shopping !

Bie, Honey miss u !
Ok, I gotta go now.
Bye, love you.
Assalamualaikum. 

0 Blabing(s):

Post a Comment