Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Haku Jelesh !

Asalamualaikum.
Humm. Sound2 !
Ade org tak ?

Hai !
Peace !


Haa. Lama kn aku tak update blog. Aku bzy study la. Aku nak jadi budak pandai tahun ni. Tahun depan dah nak PMR dah. PMR last plak tu. 

Ada cite ni aku nak habaq mai kat depa. Noh, ko ckp Penang, Adera. Syabas diucapkan !

Ini sekadar nak berkongsi je lah ye.

Kenal Greyson Chance ?

Fuihh. Org lain dah bertahun2 dah kenal dan minat kat dia. Aku plak baru hari ni.
Oh, hello. Aku dah kenal dia lama. But, baru hari ni, aku nak update pasal dia.
And for ur inform, aku tak minat kat dia lah. Sekadar boleh puji dia cute, memang sah lah kan.

Nah, hambik engkau.

Cute en ?

Greysonators! Hold On 'Til The Night (Special Asia Edition) is releasing this week and Malaysia is the first country to release in Asia! With exclusive dedication item to Malaysian fans from Greyson himself! And....we got insider info that he is return to Malaysia in APRIL!!!!!

Source - Universal Music Malaysia

Ritu aku ada nampak budak sorg budak pompuan ni, ambik gambar ngan Greyson. Budak pompuan tu pun, x kurang cute n cantiknya. Nama dia Qistina Enara. Cantik nama dia en ?

Source-  Facebook Qistina Enara

So lucky girl ! Muka dia pun iras Greyson. Aku guess la kn, mgkin jodoh dia ngan Greyson kot.
Ye la, bertahun dia minat kat Greyson, Boleh2 je dia ada chan nak jumpa ngan Greyson nie.

Jeles doh aku tengok. Aku pun blum dapat jumpa Tom Andrews aku !
Mak ai, bila lah aku boleh jumpa Tom Andrews aku tuh ?

Oke, i gotta go now.

THANK YOU FOR READING !

0 Blabing(s):

Post a Comment