Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Evening ^_^

Asalamualaikum Fellas !


Hi.
Meets here again.
Have a good evening.
^_^

Ok, tdi kt skolah kn, saya happy2 je.
Sebab apa ?
Ok, sebab nya ex boifren saya dia dah tandatangan surat cerai.
Hahahakss.
 Bunyi mcm dah nak mampuih !

Dan lagi satu, ada guru baru tau, nama dia Cikgu Azhar.
But, kitorg pggil dia Cikgu Awan.
Ahakss.
Gelak terabur.
Dia yg suruh kitorg pggil dia cm tu tau.
Hensem plak tu.

Haihh.
Adera, Adera.
Dasar...

Eh, tak.
Saya puji je.
Mmg betul pun dia HANDSOME.
SUPER-DUPER tau.

Ok, banyak hal yg buat saya happy hari ni.
Bt, tak dpt nak d ungkap dgn kata-kata.
Sehh !
Ayat nak mampoosss !

Tdi, saya pegi 1Borneo lpas balik skolah.
Dgn kak sepupu saya.

Muka hodoh saya terpampang di skrin lappy anda.
Saya minta maaf.
^_^

Okeh.
Off to solat Maghrib.
^_^
Jgn lupa dears.
Laksanakan tanggungjawab anda.

Ok, I gotta go now.
Love ya.
Wasalam.

0 Blabing(s):

Post a Comment