Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Yeay ! Oke !

Assalamualaikum dan salam petang.

Ha !
Chak !

Yeay ! Nak tau kenapa ?
Haa. Aku dapat tempat ke 3 dalam exam baru-baru ni. Haa. Dapat tempat ke 3 pun aku dah syukur sangat. At least, aku dah boleh naik pentas kan. =D

Baru je dapat slip dari cikgu tadi, aku dah lompat-lompat ke-happy-an. Hekhekhek !
Mesti students lain heran tengok aku cm org gila kn. Huhh, dasar otak tak betul kau, Adera !
Haa. Walaupun otak tak betul, tapi aku tak bodoh. Haha
Aku senanye tak tau apa yg aku ckp ni. Hai. Melalut plak aku !

Nak tau peratus aku ?
Haa. Peratus aku 71.8% je. Kalau exam pertama dlu, aku dpat 79.3%.
Drop kan ? Tu sebab aku banyak main. 

Haa. Lagi satu, abg aku dah jadi ustaz tau kt skolah aku. Sekurang-kurangnya, aku bleh tengok muka dia hari-hari. Tak la rindu sgt. Hekhekhek !

THANKS FOR READING !

4 Blabing(s):

azRyn said...

congrats dek.. :)

Yui Bieyna said...

congratz to u der... :D

Adera said...

azryn : trma kc kak azryn.. :D

yui bieyna : syukran kathiran.. :D

MiSzRaBiAh said...

congrats kak ,,, wlaupun dah lama...

Post a Comment