Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Tomorrow !

Assalamualaikum..


haa. Tgok la title kt atas tu. Tomorrow ? Besok ? Knpa dgn besok ? Humm. Besok reslut exam aku kluar. Huhh. Gila doh. Aku tak ready lagi nih. Mampus la kali ni. Tengok score subjek pun aku dah kecut perut, ni kan pulak, result exam yg sebenar2nya. Haa. Mampus, mampus.

Aku tak tau la kalau result aku hancur, tak dapat la aku merasa naik atas stage nak ambik sijil terbaik. Hampehs. 

Apapun, korg doakan la ye yg terbaik tuk aku. Aku harap2 la jugak Mr Tardz aku tu dpt result bagus.
Alaa. Masa exam ari tu, dia dok sebelah aku je. Confirm dia tiru kertas aku ( perasan pandai sgt ). Knkn ? hekhekhek !

Oke guys, apa-apa nanti, kalau aku dah dpt result, akan ku khabar kn ke kalian semua. Jangan khawatir ya ?
hakhakhak !

THANKS FOR READING !

0 Blabing(s):

Post a Comment