Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

REVIEW : Filem OMBAK RINDU

Assalamualaikum..

humm.. entri kali ni aku nak cite lak psl OMBAK RINDU.. aku bru je nengok cite tu Rabu kemarin.. sebelum tu, aku ada gak usha-usha facebook kwn-kwn aku yg dah tengok cite tu.. ada yg kata, Maya Karin patut berlakon jdi pontianak je.. pastu, ada yg kata, biasa-biasa je..


Nak tau apa komen dari aku ??
haa.. aku x dpt nak tipu, in case, cite ni la cite PALING BEST aku pernah tengok.. tak caya tak sudah.. hekhekhek ! betul.. boleh2 je aku nangis tengok cite ni.. yang kata filem ni tak best, mgkin masa tu korg pegi toilet ke, lambat masuk ke.. or whatever.. hakhakhak..


Lakonan Aaron Aziz menjadi sgt2.. romantik gile.. aku t'pikir gak.. entah bini dia jealous ke tak tengok dia berlakon mesra ngan perempuan lain.. kalau aku, dah lama aku terajang.. huhh.. gile.. boleh je aku berangan jadi bini Aaron Aziz.. ( woi, ingat siket, ko tu dah berpunya.. masih tak sedar diri.. hakhakhak )


dalam cite tu, mula2 Hariz ( Aaron Aziz ) tak suka dengan Izzah ( Maya Karin ) sebab Izzah ni perempuan kampung. Tapi, lama-lama jatuh cinta jugak. Betul lah kan org ckp, mula-mula benci, lama-lama sayang. Hekhekhek


Aku suka tengok Maya Karin pakai tudung. Cantik and tak rasa janggal sangat dia bawak watak wanita bertudung. Dia pakai tudung pun cantik. Nice je =)


Ni la watak jahat dalam cite ni. Tak la jahat mana. Lisa Surihani bawak watak panas baran, semua cakap dia kena ikut. Haa. Tapi, Lisa cantik dalam cite ni. =)

 
Ok, ok. Dah, aku x nak cite banyak sangat. Better, korg pegi tengok sendri la ye.

THANKS FOR READING

0 Blabing(s):

Post a Comment