Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Short Notes

abaikn muka burok sya tu.. hehe

 I love Domo-kun !

that Domo toy was RM 13.90 at Something Different, 1 Borneo.


Promote bha. Seolah kedai aku plak ei.

5 Dont's When You Are Sleeping !

Assalamualaikum semua..
I got these from my friend on facebook. So, I think I should share it with you all guys seem like even a small things we do, may cause harm to our body. Take note !


1. DON'T SLEEP WITH WATCH 
Watch can emit a certain level of radioactivity. Though small, but if you wear your watch to bed for a long time, it might have adverse effect to your health.

2. DON'T SLEEP WITH BRA
Scientist in America discovered those that wear bras for more than 12 hours have a higher breast of getting cancer. So go to bed without it.

3. DON'T SLEEP WITH PHONE
Putting your phone beside your bed or anywhere near you is not encouraged. Though some of us use phone as alarm clocks, but please put the phone as far as possible. Scientist has proved that electrical items including mobile phones and television sets emit magnetic waves when used. These waves can cause distruption to our nervous system. Therefore, if you need to put your phone near you, switch off it first.

4. DON'T SLEEP WITH MAKE UP
People who sleep with make up might have skin problem as long in run. Sleeping with make up will cause the skin to have difficulty in breathing and problem in perspiring. You will also need a much longer time to go in deep sleep.

Lastly.......

5. DON'T SLEEP WITH OTHER'S WIFE/HUSBAND
You may never wake up again. (:

REVIEW : Filem OMBAK RINDU

Assalamualaikum..

humm.. entri kali ni aku nak cite lak psl OMBAK RINDU.. aku bru je nengok cite tu Rabu kemarin.. sebelum tu, aku ada gak usha-usha facebook kwn-kwn aku yg dah tengok cite tu.. ada yg kata, Maya Karin patut berlakon jdi pontianak je.. pastu, ada yg kata, biasa-biasa je..


Nak tau apa komen dari aku ??
haa.. aku x dpt nak tipu, in case, cite ni la cite PALING BEST aku pernah tengok.. tak caya tak sudah.. hekhekhek ! betul.. boleh2 je aku nangis tengok cite ni.. yang kata filem ni tak best, mgkin masa tu korg pegi toilet ke, lambat masuk ke.. or whatever.. hakhakhak..


Lakonan Aaron Aziz menjadi sgt2.. romantik gile.. aku t'pikir gak.. entah bini dia jealous ke tak tengok dia berlakon mesra ngan perempuan lain.. kalau aku, dah lama aku terajang.. huhh.. gile.. boleh je aku berangan jadi bini Aaron Aziz.. ( woi, ingat siket, ko tu dah berpunya.. masih tak sedar diri.. hakhakhak )


dalam cite tu, mula2 Hariz ( Aaron Aziz ) tak suka dengan Izzah ( Maya Karin ) sebab Izzah ni perempuan kampung. Tapi, lama-lama jatuh cinta jugak. Betul lah kan org ckp, mula-mula benci, lama-lama sayang. Hekhekhek


Aku suka tengok Maya Karin pakai tudung. Cantik and tak rasa janggal sangat dia bawak watak wanita bertudung. Dia pakai tudung pun cantik. Nice je =)


Ni la watak jahat dalam cite ni. Tak la jahat mana. Lisa Surihani bawak watak panas baran, semua cakap dia kena ikut. Haa. Tapi, Lisa cantik dalam cite ni. =)

 
Ok, ok. Dah, aku x nak cite banyak sangat. Better, korg pegi tengok sendri la ye.

THANKS FOR READING