Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Last Day School

Assalamualaikum..

humm.. korg apa khabar ? sihat ? suda mkn kah ? solat ? solat jgn x solat tau.. oke..
tadi, last day kitorg kat skolah.. tapi, x sedih la.. sebab tahun depan jumpa lagi.. InsyaAllah.. kalau pnjg umur.. =)

humm.. tadi, kami ada tgkap gambar.. x lah byk sgt.. cukup2 nak buat memories for this year ja.. tapi, walaupun, x byk, SETIAP GAMBAR ADA MAKNA .. hehe.. dah macam Yuna dah.. hehe.. betul.. x caya x sudah..

cuba tgok..

ada makna kan ? dgn c Tard ni, mesti la ada makna nya..hehe

betul la bha..hehe.. yg aku pelik tu, kenapa muka aku buruk dalam tu ? apa ? kenapa buruk ? pasal aku mmg buruk pun..ha ha ha.. ktawa, ktawa.. jom join aku ktawa..hehe.. kalau sampai hati la.. oke,oke..cukup, cukup la mengambur Cik Adera ui..

humm.. ada gak aku ambil gambar ngan Cikgu Rosmi a.k.a Guru Kelas 1A..hehe..

lawa kan cigu ku ?? bah, brunei tah ya..
(cantik kan cikgu aku ? )

humm.. masa tu ada la yg nangis.. Nadillah la tu, huhu.. aku pun maw nangis sama.. humm..jgn la bah.. nanti kena ckp pula manja kan..hehe

paling best la bah tadi tu.. nah, aku kasi tggal kamu dgn gambar2 tadi yar..

Tardzrim , Aka ( Ag Khairi Akmal ), Asyraful Aqwa , Ahmad Izzat
Tard : heartbeat kha ?? ha ha ha

sempat lagi.. ahaha..

GOOD LUCK EXAM KITA !