Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Good Brother

Asalamualaikum...

Good Brother ?? yes, Good Brother, not yours, but mine.. humm, oke.. start dari sini yar.. hari ni, tadi, 25 Oktober 2011 la tu, abg aku got last day d skolah.. humm, mesti la sedih, yar la.. satu2nya abg yg aku ada.. humm.. actually, dia abg agkt. tapi, teda istilah abg 'agkt' dlm hidup aku.. yar la.. abg agkt ka, abg kndg ka, tetap abg..

bagi aku : Brother and Sister share a unique blend of Love, Comradery and Friendship.


yar.. absolutely yes.. nothing impossible with my quote above.. everything is possible..

dua perkara psl abg aku :

~ dia baik sgt
~ dia selalu ambil berat

humm, aku yakin sgt la, kalau dia teda nanti, teda la org yg maw ambil berat psl aku.
aku syg sgt kt dia.. kalau boleh jgn la dia jauh sgt dari aku.. ya la, nama pun aku anak pertama, mmg la bha x pernah merasa ada abg.. mmg best kalau ada abg.. lagi2, ada abg yg baik mcm dia.. baik sgt..
aku yg suda byk buat salah ngan dia, aku selalu buruk sangka ngan dia, ya la, aku takut la kalau abg aku ambil adik angkat yg lain.. tapi kan, dia mmg bukan yg mcm aku sangka.. aku x prnah penat ckp dia BAIK.. sebab dia mmg BAIK.. BAIK SANGAT..

aku mmg x boleh tipu, 1st time masuk SMAIP, mmg aku ada hati maw ambil dia jadi abg agkt aku, tapi, aku x berani.. ya la, baru form 1..
tapi, kalau aku x berusaha maw ckp ngan dia, mmg la smpai bila2 dia x kn jadi abg aku kn..

skrg, dia teda suda d skolah..
mcm mna la ??
=(
humm,, entah la mcm mna..
aku pun x tau..

~abg slalu bagi dera smgt,ambil berat psl dera, baik sgt ngan dera syukran kathir, sebab bagi peluang dera jadi adik abg.. =)

p/s : his name is Pg Muhd Dhamiri..

0 Blabing(s):

Post a Comment