Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Gembira ada, Sedih pun ada


humm..tgok title d atas tu.. bikin saspen ka ?? x juga bah kan.. hehe.. ( mengada2..).. teda la.. hehe.. tadi, time d skolah, humm.. abg aku dtg p skolah balik.. tapi, utk hari ni ja.. last la tu bah maksudnya.. humm.. yg gembiranya tu, aku dpt kasi dia hadiah.. humm.. utk kenangan ja.. hehe.. yg sedihnya pula, aku t'paksa pisah ngan dia.. =(

humm.. x pa la.. yg penting dia x lupa kn aku, cukup sudah utk aku.. =)
humm..lucu juga la tadi.. x pernah ni aku nervous cam tadi.. exam pun x pernah nervous bgtu.. aiyerr.. haha.. kwn2 aku semua gelak kt aku ni.. aku maluu... 

time maw kasi hadiah tu, susah lagi ni maw d paksa p tmpat abg aku.. aduhh.. Nabila la tu yg p tarik aku, rasa  mcm mgsa penderaan ni d tarik2.. huhu.. punya maen begegar aku time kasi tu hadiah.. haha.. nasib baik org lain x perasan.. huhu.. bah, mana la aku biasa jumpa dia bgtu, ada pun jumpa, selalu aku elak.. jahat kn.. kejam betul ngan abg sendiri.. siapa ?? aku la bah..hehe

byk terus org tau yg aku adik Abang Dhamiri !!! haha.. biar la bah org tau, malas sudah aku maw kasi sembunyi lagi.. humm.. kesian abg aku.. huhu.. 

tadi, Nabila ckp 

Nabila : mmg takdir la ko ngan c Dhamiri jadi adik beradik.. sama muka kamu.. 
aku : banar bah ?? haha..
Nabila : awu.. banar..
aku : ( lupa sudah apa aku cakap tadi.. huhu )
Nabila : comel bah kalau iya senyum..
aku : mmg kiut pun.. ( org ckp comel aku ckp kiut.. hehe )
Nabila : mata kamu bah, sepet..
aku : bah, mana saja tah.. ( dlm hati aku, " ya ! aku sokong ! hehe )

~bahasa Brunei bah keluar..hehe

ada juga abg aku tnya ngan kwn2 aku..dia ckp..( x tau la aku slh dgr ka x..hehe)

abg : bila kamu exam ??
nadillah : hmm, mggu dpn..
abg : oo.. lama lagi tu.. 
nadillah : hmm, bha..
abg : boleh lagi sms tu.. ( senyum2 lagi tu..kiut..hehe )
nabila : iya.. hmm.. ( senyum juga.. ee.. )
nadillah : iya, sms ngan dera kan..

~ hahh ! aku x tau la aku slh dgr ka x.. maaf arr, kalaw aku slh dgr..huhu.. aku lagi tu d sebut.. maw mengumpat aku jgn la depan2 bah..hehe

abg aku ada juga ckp ngan aku, tapi, x tau knpa aku ni, x abis2 malu.. ee..  geram aku ngan diri aku sendiri..
=(.. tapi, sms bukan main.. aiyer..

pastu, aku dpt keychain pula dari abg aku.. wah, mcm tau2 ja dia yg aku suka ngan keychain.. hehe.. aku suka sgt ngan keychain tu.. =D

pastu, aku balik.. sekaligus, kami x dpt jumpa sudah.. =(.. sedih la bah, siapa x sedih kalau maw pisah ngan abg sendiri.. lagi2, abg aku tu, baik sgt.. dia selalu kasi nasihat aku, bagi aku semangat, ambil berat psl aku, mcm2 la.. hebat kan abg aku..
=D

aku b'syukur dpt kenal ngan abg aku, aku b'syukur dpt jumpa dia.. aku b'syukur dia jadi abg aku.. =)
aku m'nyesal betul sbb selalu merajuk ngan dia.. knpa bah aku ni ??!! merajuk ja kerja.. teda kerja lain ka apa.. ee.. =(

~abg, dera minta maaf kalau dera ada salah ngan abg.. minta maaf sgt2.. 

trma kc sbb baca.. =)

0 Blabing(s):

Post a Comment