Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Finally !

Asalamualaikum, hurmm, apa citer ? Hahh ! Finally, a header ! Haha, org sabah ckp, SAKAI BAH ! Haha, aku mmg tak pandai nak buat header, tu pun, tnya kt spupu2 ngan kwn2 mcm mna nak buat header. Hurmm, tak pe, tak pandai tu la menjadikan kita nak belajar, sebab ilmu tu takkan dtg kalau tak dicari, betul tak ?
Kalau nak tau, masa nak letak header tu, aku tukar header 3 kali, sebab nya tak center. Haa, tu la, SAKAI BETUL LA BAH AKU INI ! Haha, almaklumlah, budak baru belajar. Memang tak banyak pengalaman. Hurmm, mcm kakak spupu aku kata, kita belajar perlahan-lahan, sbb dah kira bagus kalau ada minat dan pengalaman. Tak gitu ? Hurmm, aku dah mcm pakar motivasi dah ni. Hurmm, haha.

~ HEADER AKU BERHASIL ! ~

0 Blabing(s):

Post a Comment