Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Exam ! Study !

Asalamualaikum..


hai.. slmat ptg.. ahh ?? ptg ka ?? ya, skrg ptg, x tau la kalau kamu semua buka blog Adera masa malam..hehe
humm, ada pengumuman bah, Adera x mau update blog sudah ni.. humm.. facebook pun x mau.. humm ?? psl apa juga ?? hah, Adera mau struggle bah, exam sudah minggu depan ni.. jadi, Adera maw study la bah.. doa kan Adera ya.. 
humm, tapi, Adera janji lepas exam nanti, Adera update balik ya.. no worry la.. haha.. perasan bah, padahal, teda sapa mau baca pun, ya lah, sakai betul bah ada blog ni.. hari-hari log in blog, tapi, kerjanya kasi cantik blog ja.. cantik ?? x la cantik bah.. cuma kasi upgrade sikit supaya up-to-date gitu..haha.. bah, jgn la kamu heran.. Cik Adera ni mmg suka mengarut.. haha.. tu lah psl kawan Adera x brapa ramai.. cuma 2 3 org ja.. haha.. bah, lari tajuk sudah ni.. kalau exam, konfom gagal.. haha.. jgn ja bah.. mudah-mudahan lulus.. Amin..

DOAKAN ADERA YA..

~siapa perasan entry kali ni, 'aku' tukar pigi 'ADERA' (semata-mata mau glamour tu bah, mau2 juga taip ADERA pdhal, boleh je tulis me) haha..

2 Blabing(s):

cik kia said...

goodluckkkk aderaaa ! ;)

Adera said...

syukran..

Post a Comment