Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Why Did They Going Wrong ???

Assalamulaikum,,

eshh,,kes2 mcm ne la,,aku x suka,,enfon gn sim kad aku dah lose control... ambuk jua eyhh... sasak pulang ku !!!!

huahuahuahua...dah la sim kad tu aku dah nazar x nk buang,,kna bgi free taw,,bkn takat free je,,ABG AKU YG TERSYG yg bgi kt aku !!!!!  mamy !!! knpa enfon sma sim kad sya tu ??? mamy kasi beli enfon baru utk sya bleyh ka itu ??? amboi,,ko nk kena penyepak ke,,ko try ckp cm tu kt mama aku,,konfem,,ko kena kentut bedarah..

'abg,,,maf yar..sim kad yg abg kasi dekat dera tu,,going wrong suda..jgn bha abg mrh kalaw dera tia bls sms abg yar...ya la,,mna juga dera maw taw kn,,sim kad maw jdi bgtu...maf betul..dera taw abg beli sim kad tu guna duit abg sndri...maf betul2...dera sedeh ne,,ya la,,mna la taw kn,,sim kad tu tesekat,,alamat ukhwah kita pun tesekat...(Ya Allah,,apa yg aku ckp ne,,kalaw abg aku baca mampos aku ne..)...abg,,adik mintak maf sgt2..'
~over la minah sorg ne,,hehe,,aku la tu minah songeh tu..haha

~aku nak gak enfon aku gn sim kad abg aku uhh,,mcm dulu blik,,kalaw x,,smpai bile2 aku x dpt nk sms abg aku..aku syg kt abg aku,,huhu.. aku x nk abg aku sedeh.. nti,,aku pun sedeh..huhu

~dera syg kt abg taw,,hehe...

oke,oke..tu je ahh,,aku nk criter..pas ne,,aku dtg blik taw..hehe

0 Blabing(s):

Post a Comment