Asalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Have fun dekat blog Irah yg tak-berapa-nak-cun nie

Classmates Like RP !

Assalamulaikum..


aku actually x dpt nk tido..,,hehe.. jdi aku nk tulis psl classmates aku,,nma dia A.A.. secret arr..x leh nk bgtaw..kg pecah tembelang aku kg..mampos la aku..


oke,oke,,kita pggil dia Aqwa je k..


oke,,diani org nya serius sgt..tpi,,frenly gak.. aku gn dia x la rpat sgt..nk betegur pun susah sgt,,punca nya,,dulu kitorg prnh text..punya la jiwang,,semua ayat dia pkai..smpai2 dia pggil aku DEAR.. ko x geli ke dia ckp mcm tu,,haha.. aku x geli,,sbb,,jrg taw aku nk kna pggil mcm tu oleh org yg serupa mcm Randy Pangalila.. korg msti knal Randy Pangalila kn.. alaa,,aktor cute,,ensem2 tu..dia la tu..hehe..tpi,,lpas msuk blik k skolah,,nmpak bebeno le yg dia tu saje nk maenkn aku,,dia x lyn aku,,dia x pndg aku..aku pun,,apalgi,,sabor je laa,,kate x-boyfren aku,,hehe


lpas tu,,hari pertama msa bulan pose tu,,dia ada kol aku,,tegugup2 aku nk mnjwbnye..ye laa,,aku xprnh nk kol gn dia..sbb,,kt skolah x betegur pun..taw2 je,,dia kol aku,,
uhh,,dia ckp..dia nk mintak maf,,dia xda niat pun,,sbenarnya nk maenkn aku..tiba2,,aku fall in love buat kedua kalinya dgn dia..mna x nya..,,dia kol aku,,smpai nk berbuka pun,,enfon mc kt tgn,,lpas tu ,,aku pun ckp,,yg msa ne dah nk berbuka..nti la smbg kol lgi..


tiba2,,enfon aku bebunyi lgi,,msa tu ngam2 la org sabah bilang,,lpas berbuka,,aku pun answer laa,,dia tnya aku dah berbuka ke blum,,gile ke,,dah msuk waktu berbuka,,aku pun nk berbuka laa..dah la tummy aku dah nyanyi2 lagu hindustan ke dangdut ntah ape ntah..haha..lpas tu,,dia tnya aku mkn apa,,huhu,,point ne aku nk bahas .. dia tnya aku,,mcm aku ne gf dia je.. hehe,,jgn nk prsan la..hehe


lpas tu,,habis tarawih pun,,dia kol aku lgi,,dia suruh aku tgok bintang kt luar rumah,,cantik katanya,,aku pun tgok le,,xkn x nk tgok plak,,peluang tu.. mula2 aku tgok satu bintang pun xda.. lpas tu dia ckp,,bintang tu ada..aku pun crik la lgi bintang tu,,n last2 aku dpt gak tgok bintang tu,,mmg cantik sehh..aku x prnh lgi dlm hidup aku tgok bintang yg cantik mcm tu.. mgkin,,tu la bintang frens kitorg..mula2 ,, aku mmg x cya kalaw Aqwa nk buat trip romantik gn aku..tpi,,lpas aku tgok bintang tu,,aku skrg dah pcya sgt kt dia..yg aku fkirkn skrg ne,,cuma sgkaan buruk aku je..dia x buruk mcm yg aku sgka kn la.. dia baek sgt.. aku syg dia mcm aku syg kwn2 aku yg laen..


dia ne student lelaki plg pndai kt kelas aku gak..dia ne terror Seni Khat.. dia mmg jiwa Khat la..lpas tu,,dia ikut nasyid,,n then,,dia pengawas disiplin kt kelas aku,,tu yg aku janggal sgt mula2 dia jdi pd kt kelas aku,,ye laa..aku kn raja segala kacang hantu..hehe..x jugak la..aku juz kidding je..


satu psl dia yg aku sgt suka,,dia kalaw timing org,,mata dia mengancam sgt.. dah la mata dia sepet,,tpi,,cute,,tetap ada pda dia..hari tu,,dia hntr buku kt dpan kelas,,lpas tu,,ustaz aku tegur dia,,ustaz aku kata,, 'NI PALING COMEL LA JUGAK D KELAS KAMU NE..'..lpas tu,,dia snyum..dah la dia snyum,,serupa RP..mengancam sehh..tegugat keimanan ku..hehe


tadi plak,,di sakit,,so,,dia kna hntar pegi hospital..telepas chance la aku nk tgok dia hri ini..xpe..abg aku pun aku blum jumpa..hehe
agaknya abg aku mrh x aku x jumpa dia..huhu..mampos aku dohh..


hri tu,,dia befday,,aku rasa aku je org yg blum prnh wish befday dia..kwn2 aku yg laen,,suma dah wish dia,,aku je blum..bkn blum,,aku mmg x nk wish dia..sbb,,aku taw dia x kn lyn wish aku punya..so,,lebih baek aku diam..kn ke bgus..?? hehe


oke,,tu je la entry aku psl kwn sehati sejiwa aku uhh..nti aku tulis lgi yarr..

0 Blabing(s):

Post a Comment